به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، در اين نشست علاوه بر بحث و تبادل نظر در خصوص عملكرد شهرك در دومين برنامه راهبردي (1396-1392) مهمترين اولويتهاي شهرك در برنامه سوم از جمله رويكردها و اهداف توسعه فناوري و كسب و كارهاي دانشبنيان، توسعه اقتصادي، بينالملليسازي، ارتقاء خدمات با ارزش افزوده قابل ارائه به واحدهاي فناور، توسعه منابع مالي، كارآمدي و ارتقاء سيستمها و همچنين ضرورت مشاركت شهرك در توسعه منطقهاي بررسي شد.
در نشست همانديشي تدوين سومين برنامه راهبردي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، همه روساي شهرك از ابتداي تاسيس تاكنون حضور داشتند. دكتر محمد جعفر صديق (77 تا 80)، دكتر مصطفي كريميان اقبال (80 تا 82)، دكتر مهدي كشميري (82 تا 84)، دكتر قاسم مصلحي (84 تا 90) و دكتر محمود شيخ زينالدين (90 تا 92) رياست شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را برعهده داشتهاند.
اولين برنامه راهبردي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان (1386 تا 1391) در اسفندماه 1385 و دومين برنامه راهبردي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان (1392 تا 1396) در شهريورماه 1391 در هيات امناي شهرك تصويب شده بود و در حال حاضر سومين برنامه راهبردي (1397 تا 1401) در حال تدوين است.
شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به عنوان اولين سازمان موسس مراكز رشد و پاركهاي علم و فناوري در كشور با هدف توسعه مبتني بر دانايي در اصفهان، قطب اقتصادي و صنعتي ايران شكل گرفته است و تلاش ميكند تا با ايجاد بستري مناسب براي توسعه فعاليت شركتها و موسسات دانشبنيان، زمينه لازم را براي تجاريسازي دستاوردهاي آنها و جذب سرمايهگذاريهاي داخلي و خارجي فراهم آورد.
در حال حاضر بيش از 480 واحد فناور در اين شهرك مستقر هستند.
تعداد بازدید : ۷۲۸ تاریخ: 1396/09/07
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…